Bedhemel: Voeg bedhuisje gordijnen toe voor extra charme

Bedhemel: Voeg bedhuisje gordijnen toe voor extra charme

Wat zijn bedhuisje gordijnen?

Bedhuisje gordijnen zijn stoffen panelen die rondom een bed worden gehangen. Ze worden meestal aan het bedframe bevestigd, waarbij ze sierlijk langs de zijkanten van het bed vallen. Dit werkt vooral goed met onze bedhuisjes, die een stevig frame bieden voor je nieuwe bedhemel. Bekijk ons complete assortiment huisbedden.

Vaak ook wel een bedhemeltje genoemd, zijn bedhemels en bedhuisje gordijnen geen nieuw concept en bestaan ze al eeuwen. Hun gebruik is echter geëvolueerd van functioneel naar decoratief, en ze voegen tegenwoordig een speels element toe aan kinderkamers. Zelfs tieners of volwassenen kunnen verleid worden door het idee van een bedhemel voor hun eigen kamer. Een bedhemel is een prachtige manier om een vleugje magie toe te voegen aan elke ruimte. Let er echter op dat bedhemels en gordijnen niet geschikt zijn voor de allerkleinsten en worden afgeraden voor kinderen onder de twee jaar. Bekijk ons complete assortiment bedhemels.


Onze beige bedgordijnen verkrijgbaar in 2 maten.

Als bedgordijnen niet helemaal passen in je interieur, kun je misschien kiezen voor een 100% mousseline katoenen hemel. Dit veelzijdige item kan op verschillende manieren worden gebruikt, bijvoorbeeld boven een bed of in een leeshoek of speelhoek.

Waarom kiezen voor bedhuisje gordijnen?

Met bedhuisje gordijnen kun je de kinderkamer en het interieur van je huisjesbed naar een hoger niveau tillen. Bedhuisje gordijnen kunnen worden gebruikt om een decoratief element toe te voegen aan de kinderkamer, een knusse privéruimte voor je kind te creëren en/of fantasierijk spel en creativiteit te stimuleren met hun huisbed.

Een decoratief element toevoegen aan de kinderkamer

Zachte stoffen zijn altijd een geweldige manier om een decoratief accent toe te voegen aan een ruimte. Een bedhemel of bedhuisje gordijnen zijn eenvoudige toevoegingen die een grote impact hebben, waarmee je een vleugje kleur kunt toevoegen aan het huisbed of een stukje persoonlijkheid kunt laten zien door de favoriete kleur van je kind te kiezen. Kleur kan wonderen doen in een kinderkamer door een neutraal kleurenpalet op te warmen of een ruimte op te delen met kleurblokken. Kleur is ook een goede manier om aparte gebieden te creëren voor broers en zussen, met bijvoorbeeld verschillende kleuren beddengoed gecombineerd met geverfde hoofdborden en wanddecoraties in hun gekozen kleurenpalet.

Een knusse en privéhoek creëren voor kinderen

Bedhuisje gordijnen en bedhemeltjes zijn ook een effectieve manier om een gezellige en privéruimte voor kinderen te creëren. Kinderen die voor het eerst naar hun eigen kamer verhuizen, kunnen zich overweldigd voelen door de grotere ruimte en profiteren van een knusse hoek om zich veilig in te voelen. Kinderen die hun kamer delen met een broer of zus kunnen het fijn vinden om een plekje te hebben dat ze als hun eigen domein kunnen beschouwen, waar ze kunnen ontspannen met hun favoriete dekentje of knuffel. In combinatie met onze 100% organische mousseline gordijnen zijn onze huisbedden de perfecte oplossing om een privéruimte te creëren die helemaal van hen is. Hoewel er veel voordelen zijn aan het delen van een kamer met een broer of zus, zullen zelfs de jongste kinderen af en toe hun eigen plekje waarderen.

Fantasierijk spel en creativiteit stimuleren

Tot slot is er geen ontkomen aan de magie van onze zachte bedhemels en sierlijke bedhuisje gordijnen. Onze gordijnen en hemeltjes vormen het perfecte decor voor de wildste dromen van je kleintje, zowel slapend als wakker! Zie hoe ze rustig dromen over torenhoge kastelen en prachtige balzalen, of hoe ze de zeven zeeën bevaren met de wind in hun zeilen. Door simpelweg bedhemelgordijnen toe te voegen aan hun kamer en hun bestaande huisbedden, open je een hele wereld van speelmogelijkheden – van een theatersetting tot ridders die het slagveld betreden, je kleintje zal je blijven verrassen met de spellen die ze bedenken in hun huisbed.

Vergeet dus niet om zachte stoffen zoals onze bedhuisje gordijnen, bedhemels en speeltenten mee te nemen in het ontwerp van de kinderkamer – deze lichte toevoegingen kunnen het meubilair en de ruimte volledig transformeren. Bekijk ons complete assortiment kindermeubels.

De juiste bedhuisje gordijnen kiezen voor je kleintje

Hoogwaardige materialen

Bij Petite Amélie worden onze kinderspeelgoed en meubels gemaakt van premium materialen uit duurzame bronnen. Als het gaat om katoen, betekent dit het gebruik van 100% organisch katoen. Ons mousseline katoen is een lichte, ademende stof die volledig veilig is voor je kleintje, zodat je met een gerust hart kunt genieten.

Juiste maat

Onze bedhemels en gordijnen zijn verkrijgbaar in twee maten, gemaakt van hetzelfde 100% organische mousseline katoen. Voor de veiligheid van je kind is het belangrijk dat het beddengoed goed past en de juiste maat heeft voor hun matras en bedframe.

Kleur

Onze bedhuisje gordijnen zijn beschikbaar in neutraal beige en zachtroze. Deze kleuren zijn zorgvuldig geselecteerd om te combineren met andere items in ons assortiment.

Ontdek onze collectie bedgordijnen in verschillende kleuren en maten.

Bijpassende kinderkamerdecoratie en textiel

Combineer je nieuwe bedhuisje gordijnen met bijpassende kinderkamerdecoratie en textiel. De premium collectie van Petite Amélie is ontworpen rond een zorgvuldig gekozen kleurenpalet, waardoor het gemakkelijk is om bijpassende items te vinden in complementaire tinten. Begin met het matchen van de nieuwe bedhemel met het dekbedovertrek van je kind. Kies een bijpassend duo uit onze collectie complementaire kleuren om het perfecte bedhuisje gordijn en bijpassende dekbedovertrek te vinden voor de kamer van je kind. Bekijk ons complete assortiment dekbedovertrekken.

Ga nog een stap verder en stem je nieuwe bedhemeltje af met andere items in de kamer, zoals dekens, kussens of vloerkleden. Bekijk ons complete assortiment premium kinderkamerdecoratie. Je kleintje zal dolblij zijn met hun nieuwe ruimte – uren speelplezier wachten op jullie beiden met hun nieuwe bedhuisje gordijnen!