Summer Sale 2024 | Hoge kortingen op onze favoriete producten

De sales zijn nu voorbij, maar maak je geen zorgen! Je kunt nog steeds profiteren van geweldige kortingen op onze promotiepagina. Ontdek onze exclusieve aanbiedingen voor de kinderkamer en de babykamer. Bekijk onze lopende promoties hier.

Lees meer..
Geen producten gevonden voor deze selectie.

SALE BIJ PETITE AMÉLIE

Geniet nu van hoge kortingen op onze favoriete producten. Hier vind je tijdelijke deals op kindermeubels, speelgoed, babykamer accessoires en nog veel meer! Wees er dus gauw bij en shop de leukste producten voor je kleintje voor de voordeligste prijs.

LEUKSTE HOUTEN SPEELGOED IN DE SALE

Shop nu ons houten speelgoed met korting. Ontdek onze grote collectie kinderspeelgoed voor elke leeftijd. Of je nou op zoek bent naar een houten vormenstoof voor je kleintje, een sportieve loopwagen voor je peuter of een leuke speeltent voor je kleuter, wij hebben het allemaal en nu ook met hoge korting.

SALE OP DE MOOISTE MEUBELS VOOR DE BABYKAMER

Bekijk nu onze babykamer meubels in de sale. Hier vind je de allermooiste meubels waar zowel jij als je kleintje profijt van zullen hebben. Op zoek naar een veilige co sleeper voor je baby of een comfortabele schommelstoel voor in de babykamer? Je kan dit en nog veel meer bij ons vinden in de sale.

UNIEKE KINDERKAMER ACCESSOIRES MET KORTING

Op zoek naar unieke accessoires om de kinderkamer wat op te leuken? Bekijk dan onze sale categorie en ontdek onze favoriete accessoires voor de kinderkamer. Wij verkopen de leukste muurdecoratie, stijlvolle opbergmanden en de vetste wandlampen. Allemaal met een uniek design voor een leuke prijs.